Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών» το νέο κόμμα υπό τον Γ. Δημαρά


Την ιδρυτική Διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα «Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών» παρουσίασε ο ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς.

Ο κ. Δημαράς έκανε λόγο για ένα κόμμα που επιθυμεί «να ταράξει το πολιτικό σκηνικό και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι του πολιτικού κόσμου, ένα κόμμα για τον Έλληνα πολίτη και τις ανάγκες του».

Στη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι «η πατρίδα δεν σώζεται από κανένα ΠΑΣΟΚ και κανένα Παπανδρέου».

«Ηξεραν την αλήθεια και δεν την έλεγαν στον ελληνικό λαό», επισήμανε, ενώ παρατήρησε ότι «την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ ξέχασε ότι είχε υποσχεθεί κατά την προεκλογική περίοδο».

Κάλεσε ακόμη την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στο λαό για την οικονομία αλλά και για το που πηγαίνει τη χώρα και υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός οφείλει πριν ανακοινώσει νέα μέτρα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Όπως είπε για το «Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών», η λύση είναι μια και δεν είναι άλλη από τις εκλογές προκειμένου να αποφασίσει ο λαός για την κυβέρνησή του και την επόμενη μέρα να ακολουθήσει συνεργασία και όχι απρόσωπη διαβούλευση.

Συνεχίζοντας, ο κ. Δημαράς ανέφερε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα είναι πρωτίστως ηθικό και κάλεσε τους πολίτες να «επιβιβαστούν» στο «Πανελλήνιο ’ρμα Πολιτών» για να τους «πάει» σε δρόμους ηθικότερους.

Στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος «Πανελλήνιο ’ρμα Πολιτών» παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος αποτελεί και ιδρυτικό μέλος του νέου πολιτικού φορέα.
http://allispolitics.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ