Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΠΑ-ΤΕ-ΡΑ!

Quantcast
Απίστευτο!
Από σημερινό δημοσίευμα της “ Ελεύθερης Ώρας”.”Η έννοια της πατρότητας χρειάζεται ‘δραματική αναπροσαρμογή’ προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με τον σύγχρονο κόσμο, αναφέρει η… σημαντική έρευνα του ΟΗΕ που παρουσιάστηκε χθες στην Νέα Υόρκη και η οποία καταλήγει πως απαιτείται ένας νέος τρόπος περιγραφής των ‘ρευστών και μεταβαλλόμενων’ τρόπων με τους οποίους οι άνδρες νοιάζονται και υποστηρίζουν τα παιδιά τους”. Η λέξη πατέρας(βιολογικός) θα πρέπει να αντικατασταθεί με την λέξη “ σπερματοδότης” . Αλλά και στην Ελβετία μια ανάλογη έρευνα κατέληξε στο να αποκαλούνται οι γονείς Α&Β μέρη.
Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν. Αυτός ο οργανισμός αντί να ασχολείται μετα συμβαίνοντα στην Συρία, Υεμένη, Λυβίη (Με δική της απόφαση όρμησαν “ οι σύμμαχοι”), Αφγανιστάν, Πακιστάν(τα λουτρά αίματος), Ινδία(ψάχνουν για εξαρτήματα ραδιενεργού πλουτωνίου στην αυλή του Πανεπιστημίου) … Η απαρίθμηση δεν έχει τέλος. Βέβαια μιλάμε για την Αμερική όπου αυτή η έρευνα έχει κάποια έννοια. Αλλά ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ γιατί τα συμβαίνοντα στην Εσπερία έχουν άμεση εφαρμογή και μίμηση στην παρ’ ημίν χαρούμενη χώρα. Ή δεν είμαστε;
Σε κάθε περίπτωση η αντίσταση του Έλληνα πρέπει να αρχίζει από την περιχαράκωση της έννοιας της οικογένειας έτσι όπως την ανέπτυξαν οι πραγματικές ανθρώπινες αξίες μέσα από τα βιώματα αιώνων. Αυτά τα Αμερικάνικα ξεράσματα ας μείνουν σ’αυτούς που τα απεργάζονται. Άλλωστε η οικογένεια εκεί είναι διαλυμένη από πολλές δεκαετίες. Εκεί μπορούν να μιλούν για Α&Β μέρη. Εδώ όχι. Δείτε τον ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, βαφτίστηκε Χριστιανός Έλληνας, κουβάλησε τον επιτάφιο, τραγούδησε και χόρεψε την Καραγκούνα σε πλήρες οικογενειακό περιβάλλον, περιστοιχιζόμενος από “ Σπερματοδότες” και “ Ξενιστές”. Όταν το χρήμα ξεχειλίζει, η βλακεία ανυψούται.
Άν, παρ’ όλα τα προβλήματα της καθημερινής πραγματικότητας που μας συσσώρευσαν οι κατά καιρούς διάφοροι “ Tαγοί μας”(χα), δεν είχαμε την έννοια της οικογένειας του πατέρα και της μητέρας  θα είχαμε διαλυθεί προ πολλού και σαν λαός και σαν κράτος και σαν Έθνος. Βάλτε το καλά στην κλάβα σας όλοι εσείς οι ΓΑΠ πρίν προσπαθήσετε να “ αλλάξετε” αυτόν τον τόπο.
Δεν μπορώ να μην το αναφέρω μου καίει την γλώσσα. Στον Πόρο πλησίασαν τον πρωθυπουργό δύο πολίτες για να διαμαρτυρηθούν και φυσικά απομακρύνθηκαν αμέσως απ’ την φρουρά. Ο ΓΑΠ εμπνευσμένος απ’ την περιρρέουσα λόγω Πάσχα θυμήθηκε τον Χριστό  ” Αφήστε τους πολίτες. Μ’ αρέσει να ακούω την κοινωνία”!
Τώρα τι του λες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ