Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το περιοδικό ‘VOGUE’. Έλεγχος του νου και σεξουαλικοποίηση μικρών κοριτσιών



Άρθρο – φωτογραφίες από: VigilantCitizen (και λίγα σχόλια από το http://snippits-and-slappits.blogspot.com/)

Στην φώτο η JonBenet Ramsey, ένα παιδί που τα μάτια του είδαν πάρα πολλά για το νεαρό της ηλικίας του* (βλ. στο τέλος του άρθρου).
Έχω γράψει αρκετές φορές για το πρόγραμμα MK Ultra και τον έλεγχο του νου, που χρησιμοποιείται πολλές φορές από παιδεραστές και σατανιστές. Έχω γράψει σχετικά με την κακοποίηση που έχουν υποστεί παιδιά, όπως η Jon Benet Ramsay.
Το τεύχος του γαλλικού περιοδικού μόδας ‘Vogue’ περιέχει σοκαριστικές φωτογραφίες μικρών κοριτσιών (περίπου 6 ετών) με βαρύ μακιγιάζ, ψηλά τακούνια και ρούχα επώνυμων σχεδιαστών. Μερικές εικόνες πραγματικά "σεξουαλικοποιούν" αυτά τα κορίτσια τοποθετώντας τα σε παράξενες στάσεις.
Παρατηρήστε την παρουσία από δέρματα αιλουροειδών σε πολλές φωτογραφίες ~ μία αναφορά στο πρόγραμμα ‘Sex Kitten’ (γνωστό και ως ‘Beta Πρόγραμμα’). Η απώλεια της αθωότητας, η πρόωρη σεξουαλικοποίηση, οι αμήχανες στάσεις, η τελετουργική κακοποίηση, τα άδεια βλέμματα ... με τα οποία ατενίζουν τον φακό τα μικρά κορίτσια σε αυτές τις φωτογραφίες ‘βρωμάνε’ απόλυτο έλεγχο του νου και διαπνέουν τον ‘αέρα’ ενός MK Ultra sex προγράμματος. Ξεκινάνε από την μικρή ηλικία για να κατασκευάσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα χειραγωγούμενου ‘ρομπότ’.
Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν το πόσο χαμηλά έχουν πέσει τα στάνταρ της Γαλλίας.
Στην φώτο: Ξανθιές, άμυαλες, bimbo κορίτσια, με τα χέρια, να κρύβουν αποκρυφιστικά και σεξουαλικά μηνύματα. Μοντέλα πολυτελείας και εκπαιδευμένες ‘Stepford wives(‘οι γυναίκες του Stepford’ – ταινία του 1975 που ξαναγυρίστηκε το 2004 με την Νικόλ Κίντμαν, όπου στη τέλεια πόλη Stepford οι γυναίκες είναι κούκλες και υπάκουες).
Απλά λάθος! Η ‘πορνοποίηση’ των θυγατέρων μας.
Οι αστράγαλοί της είναι "αλυσοδεμένοι". Και όπως η Όστρια, η παγανιστική θεά της Άνοιξης, κρατάει δύο κουνέλια, τα σύμβολα της γονιμότητας.
Τα πάντα εδώ είναι συγκλονιστικά, ο συμβολισμός του καθρέφτη, οι στάσεις, η γάτα, τα κεριά, το κοράκι, η κοσμική ανία αυτών των παιδιών. Στον κόσμο της MK Ultra, ένα μέρος της εκπαίδευσης ‘sex kitten’ περιλαμβάνει την ένδυση γουνών ζώων .. Γατόπαρδοι, οσελότοι, τίγρεις. Όλα τα ισχυρά αιλουροειδή.
Ένα τρίο βαρεμένων σοφιστικές μικρών ή MK Ultra κοριτσιών..
Η Cathy O'Brien (βλ. και ΕΔΩ) μίλησε πολύ για την σεξουαλικοποίησή της πάνω στα καθήκοντά του ως σεξ σκλάβα του MK Ultra, συμπεριλαμβανομένης της χρησιμοποίησής της στην πορνογραφία. Ω, τι ωραία αλυσίδα σκλάβου για το παιδί.
Ένα "δώρο Χριστουγέννων" (cadeaux) κάτω από το δέντρο;
Θυμίζει το πορτρέτο της Jon-Benet Ramsay.
Εδώ βλέπετε τι γίνεται στην Αμερική και πως σεξουαλικοποιούν και ευτελίζουν την αξία των μικρών κοριτσιών. Δεν λέω ότι όλα τα παιδιά σε αυτές τις φωτογραφίες έχουν υποστεί έλεγχο του νου α λά MK Ultra. Αλλά η σεξουαλικοποίηση των μικρών κοριτσιών είναι προφανής.
Κραυγαλέα φωτογραφία όπως εκείνες οι φωτογραφίες από τη Γαλλία.
* H Τζονμπένετ Ράμσεϋ ήταν ένα μικρό κορίτσι από τις ΗΠΑ που στην ηλικία των 6 χρονών είχε απασχολήσει τα αμερικάνικα ΜΜΕ, λόγω της συμμετοχής της σε διαγωνισμούς ομορφιάς για παιδιά και την στέψη της ως το ομορφότερο μικρό κορίτσι των ΗΠΑ. Στις 25 Δεκεμβρίου του 1996 όμως η μικρή ΤζονΜπένετ απασχόλησε τα ΜΜΕ της χώρας της αυτήν την φορά για έναν άλλο σοβαρότερο λόγο Το μικρό κορίτσι αγνοούνταν για 8 ώρες όταν βρέθηκε στο υπόγειο του Σπιτιού των γονιών της στο Κολοράντο των ΗΠΑ νεκρή. Πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Τζονμπένετ και όταν ακόμα ήταν αγνοούμενη οι Γονείς της είχαν βγει στα ΜΜΕ και είχαν προσφέρει 118.000 δολάρια σε όποιον τους έδινε πληροφορίες για το πού ήταν η κόρη τους. Μέχρι και σήμερα ο φόνος της μικρής Τζον Μπένετ παραμένει ανεξιχνίαστος. Παρά το γεγονός πως οι ενδείξεις της Αστυνομίας λένε πως την σκότωσαν οι γονείς της εντούτοις ποτέ δεν έχουν βρεθεί αποδείξεις για αυτό μέχρι τώρα....


http://redskywarning.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ