Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ...

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ........


Στο σκαμνί οι γονείς των ανηλίκων που σκότωσαν τον Αλέξ

Η εξαφάνιση αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν γύρω από την υπόθεση … του Αλεξ Μεσχισβίλι προκάλεσαν σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο. Το θρίλερ συνεχίζεται. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, στο εδώλιο θα καθίσουν οι επτά γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για.....


τις δικές τους πράξεις αλλά και των παιδιών τους.
Λόγω του ότι οι δράστες ήταν ανήλικοι, η Δικαιοσύνη εγκαλεί τους γονείς τους, οι οποίοι δεν φρόντισαν να εμποδίσουν τα παιδιά τους στην τέλεση της αποτρόπαιης πράξης τους αλλά και να τα αποτρέψουν στη συνέχεια να εξαφανίσουν το πτώμα του συνομηλίκου τους Αλεξ.
Μάλιστα, το παραπεμπτικό βούλευμα τους απαγγέλλει τα αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και της περιύβρισης νεκρού.

Ηδη, ο παππούς των δύο Ελληνόπουλων, που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση που πολιτογραφήθηκε ως «Εξαφάνιση του Αλεξ», καταδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης 4,5χρόνων για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.
Για την κόρη του και μητέρα των εγγονών του, καθώς και για τους γονείς των υπολοίπων ανηλίκων, ενός Ρουμάνου, ενός Αλβανού και ενός Βορειοηπειρώτη, οι δικαστές που συνέταξαν το παραπεμπτικό βούλευμα τους καταλογίζουν ότι
«ως ασκούντες τη γονική μέριμνα είχαν την υποχρέωση εποπτείας των ανηλίκων υιών τους, γνωρίζοντας δε ότι τα παιδιά τους ήταν χαρακτήρες ατίθασοι, βίαιοι και εριστικοί, περιεφέροντο άσκοπα στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης της Βέροιας, καθώς και ότι παρουσίαζαν αντικοινωνική και παραβατική συμπεριφορά, με ροπή στο έγκλημα και τέλεση αξιοποίνων πράξεων, οι οποίες δεν καταγγέλθηκαν, καθώς και ότι υπήρχε το ενδεχόμενο ανά πάσα στιγμή να τελέσουν αξιόποινες πράξεις».

Η δίκη τους έχει προγραμματιστεί για αύριο, ωστόσο λόγω της τετραήμερης απεργίας των δικηγόρων της χώρας αναμένεται το δικαστήριο να προχωρήσει σε μια μικρή αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης.

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/03/blog-post_4767.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ