Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αγόρασαν 28χρονη 5000 ευρω για να την εκδίδουν


-Την κρατούσαν φυλακισμένη σε διαμέρισμα και την εξέδιδαν σε αλλοδαπούς
-Συνέλαβαν Αλβανίδα μέλος της σπείρας που έκανε σωματεμπορία
-Αναζητούν ακόμα δυο συνεργούς της

Στο μαρτύριο μιας 28χρονης Ρουμάνας έδωσαν τέλος οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας, μετά την εξάρθρωση τριμελούς οργανωμένης ομάδας, που δραστηριοποιούταν στο...
χώρο του οργανωμένου εγκλήματος και η οποία ενεργούσε σωματεμπορία γυναικών (trafficking).

Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν χθες το πρωί , σε διαμέρισμα στην πόλη της Χαλκίδας, συνέλαβαν επΆ αυτοφώρω 28χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, να κατακρατεί παράνομα με τη χρήση βίας, την απειλή όπλου και άλλων εκβιαστικών μέσων, κατΆ εντολή 31χρονου ομοεθνού της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport κατείχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση, 28χρονη υπήκοο Ρουμανίας, την οποία χωρίς τη θέλησή της, εξέδιδαν από κοινού κυρίως σε αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η 28χρονη υπήκοος Ρουμανίας, από την οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, είχε παραχωρηθεί στους παραπάνω αλλοδαπούς, προ εβδομάδας περίπου από το τρίτο μέλος της οργάνωσης, επίσης υπήκοο Αλβανίας, έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000 ¤), αποκλειστικά για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Η 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, Εμπορίας Ανθρώπων & Σωματεμπορίας. Αναζητούνται για να συλληφθούν και τα άλλα δύο -2- μέλη της οργάνωσης, ενώ στην 28χρονη υπήκοο Ρουμανίας, θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια από τους αρμόδιους για την περίπτωση κρατικούς φορείς.

Ερευνάται η δράση της παραπάνω ομάδας και σε άλλες περιοχές της Επικράτειας.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ