Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Όλη η Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ ή απλά οργισμένη;


Μουτζουρώθηκαν οι ηγετικές φιλοδοξίες απ’ τις μπογιές…
“ Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ” μοιάζει να είναι η “ επίσημη” γραμμή του ΠΑΣΟΚ αφού μετά τον κύριο αντιπρόεδρο που μέχρι και σενάρια για απόπειρες δολοφονίας του από ανθρώπους του Τσίπρα μας ξεφούρνισε, σήμερα ήταν η σειρά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου να δεχτεί αυγά και μπογιές (Πάσχα έρχεται γαρ!) καθώς και την έντονη διαμαρτυρία πολιτών, σε κομματική εκδήλωση παρακαλώ, στο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων και να κατηγορήσει αμέσως ως υπαίτιους Δημοτικούς συμβούλους που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς κατά την διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκαν και δύο άνθρωποι. Πρόκειται για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρο Πελέκα και τον σύμβουλο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιες ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα κάποιου είναι καταδικαστέες.

Υπάρχει όμως ένα θέμα εδώ για το κατα πόσο η κυβέρνηση και δη οι μεγαλοϋπουργοί έχουν κατανοήσει την οργή του κόσμου. Δηλαδή νομίζουν ότι ο κόσμος τους αγαπάει; ότι τους στηρίζει; και υπάρχουν μερικοί περιθωριακοί κακοί, που τώρα ονομάστηκαν ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα μπορούσαν να έχουν οποιονδήποτε άλλο τίτλο, και αντιδρούν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις; Ίσα ίσα όσο κατηγορούν το συγκεκριμένο κόμμα, τόσο το ενισχύουν και προκαλούν το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική…
Μα πόσο ακόμα θα γελοιοποιούνται; Όλα καταρρέουν με δική τους ευθύνη, η κοινωνία διαλύεται από μια παρέα οικονομικών τρομοκρατών που αυτοί τους κάλεσαν.
Είστε κι εσείς κύριε υπουργέ μέρος όλων αυτών και μάλιστα θέλετε να φιγουράρετε και ως δελφίνος και υποψήφιος διάδοχος στην μετα-ΓΑΠ εποχή. Κρίμα που οι φιλοδοξίες σας μουτζουρώθηκαν από τις μπογιές που δεχτήκατε, αλλά μην ψάχνετε εχθρούς σε κόμματα εντός ή εκτός Βουλής. Εχθρό έχετε πλέον τον ελληνικό λαό που τον βιάζετε καθημερινά, ψυχικά και σωματικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ