Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Γυναίκες και ... ομοφυλοφιλία !




Αν ρωτήσετε μία γυναίκα αν έχει φιλήσει ποτέ μια άλλη γυναίκα η πιο συνηθισμένη απάντηση στις μέρες μας είναι: «Ε λοιπόν ναι ...
μια φορά στο πανεπιστήμιο
.» Και όμως μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με πτυχίο πανεπιστημίου στην πραγματικότητα ήταν λιγότερο πιθανό να έχουν φιλήσει μια άλλη γυναίκα από ό, τι οι απόφοιτες λυκείου.

Για χρόνια οι ερευνητές έχουν εστιάσει στο πανεπιστήμιο ως ένα μέρος, όπου οι νεαρές γυναίκες εξερευνούν τη σεξουαλικότητά τους και τα όριά τους και συχνά έχουν την πρώτη τους -και μοναδική- λεσβιακή σχέση.


Με βάση τις απαντήσεις 13.500 γυναικών σχεδόν το 10% των γυναικών ηλικίας 22 έως 44 ετών με πτυχίο πανεπιστημίου δήλωσαν ότι είχαν μια σεξουαλική εμπειρία με άτομο του ιδίου φύλου, σε σύγκριση με το 15% αυτών που δεν είχαν απολυτήριο λυκείου. Οι γυναίκες με απολυτήριο λυκείου ή δίπλωμα κάποιας σχολής, αλλά όχι πτυχίο πανεπιστημίου ήταν κάπου στη μέση. Το 6 % των μορφωμένων γυναικών ανέφεραν ότι είχαν κάνει στοματικό σεξ με ένα σύντροφο του ιδίου φύλου, σε σύγκριση με το 13% εκείνων που δεν είχαν τελειώσει το λύκειο.

Ράνια Μαλλίου
okokoras.gr
volostv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ