Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δύο αργόσχολοι τα λέγανε...

 


Πως γίνεται να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο ο Πάγκαλος και να ανακαλεί ή να διαψεύδει ατάκες του; Πριν κάτι μήνες φερόταν να δηλώνει σε Έλληνες φοιτητές στο εξωτερικό πως οι ήρωες του 21 ήταν «ένα τσούρμο αγράμματοι και άξεστοι» και μετά κατηγόρησε τον Ελεύθερο Τύπο για διαστρέβλωση των λεγόμενών του. Άντε λες, μπορεί να έχει δίκιο, ένεκα της αναξιοπιστίας της συγκεκριμένης εφημερίδας. Τώρα νάτος πάλι, να απορρίπτει μετά βδελυγμίας τις δηλώσεις που του χρέωσε τουρκική εφημερίδα, περί τεμπέληδων Ελλήνων κι εργατικών Τούρκων (κάτι βέβαια που έχει βάση, αν κρίνουμε και συγκρίνουμε την ανάπτυξη που έχει η κάθε χώρα τα τελευταία χρόνια).

Στο άκουσμα της παραπάνω δήλωσης, πετάχτηκαν αμέσως τα… σπίρτα της Νουδού, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον αντιπρόεδρο. Κι αυτός βέβαια δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει στην αντεπίθεση, πιάνοντας στο στόμα του ακόμα και τον Καραμανλή: Τον αποκάλεσε «αργόσχολο». Μα τι κακός άνθρωπος…

Σ’αυτό ο Πάγκαλος δε χρειάζεται να ανακαλέσει ή να διαψεύσει κάτι. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» είναι ΚΑΙ εδώ για να επιβεβαιώσει το Θόδωρο:












http://www.drseeng.com/2011/04/blog-post_20.html#more
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ