Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ζητούν χρήματα δήθεν για να χειρουργηθεί συμμαθήτριά τους!




Ζητούν χρήματα δήθεν για να χειρουργηθεί συμμαθήτριά τους!


Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχει αναλάβει πλέον να εντοπίσει τα δύο ανήλικα κορίτσια τα οποία εδώ και αρκετές εβδομάδες προσποιούμενα τις μαθήτριες, εξαπατούν τους πολίτες ζητώντας τους χρήματα για χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί συμμαθήτριά τους.

Όπως δημοσιεύει η «Ροδιακή» η δράση των δύο κοριτσιών δεν έχει σταματήσει και ότι έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές εκτός της πόλης της Ρόδου.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, δύο κορίτσια σχολικής ηλικίας, έκαναν την εμφάνισή τους πρωινές ώρες κυρίως σε καταστήματα διαφόρων περιοχών της πόλης της Ρόδου, και όπως είπαν στους ιδιοκτήτες τους συγκεντρώνουν χρήματα κατόπιν υπόδειξης της δασκάλας τους ώστε να βοηθήσουν συμμαθήτριά τους η οποία πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Οι νεαρές υποστήριξαν ότι προέρχονται από το 13ο δημοτικό σχολείο πόλεως Ρόδου και μάλιστα ανέφεραν και το όνομα της δασκάλας τους ( ανύπαρκτο πρόσωπο), για να πείσουν…

Κάποιος όμως ειδοποίησε το σχολείο και το διευθυντή κ. Πιπίνο, ζητώντας να πληροφορηθεί αν όντως πάρθηκε τέτοια πρωτοβουλία. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι επρόκειτο για απάτη και ότι προφανώς επρόκειτο για σπείρα που εκμεταλλεύεται τον κόσμο, για να αποσπάσει χρήματα.

Η καλοστημένη απάτη όμως είχε και συνέχεια καθώς οι εγκέφαλοί της φαίνεται ότι για να μην κινήσουν άλλες υποψίες, μεταφέρθηκαν σε περιοχές εκτός πόλης, όπως για παράδειγμα στα Κοσκινού. Κάτοικος όμως της περιοχής που έτυχε να σχετίζεται με το σχολικό περιβάλλον ειδοποίησε και πάλι το 13ο δημοτικό σχολείο για να διαπιστώσει με έκπληξη ότι οι μικρές που εν ώρα μαθήματος προσπαθούσαν να κάνουν έρανο, ήταν… απατεώνισσες!

Μετά και το τελευταίο περιστατικό οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής αναζητούν σε όλο το νησί τα δύο νεαρά κορίτσια, τα οποία θεωρείται σίγουρο πλέον με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, ότι υποκινούνται από ενήλικες.

http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/04/blog-post_1296.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ