Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

εκλεισαν τα παιδιά στις βαλίτσες και τα πέταξαν στο κανάλι



ΔΕΙΤΕ: Τι μετέδωσε το Associated Press

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε η αστυνομία σε ένα κανάλι στη νότια Φλόριντα. Μέσα σε 2 βαλίτσες είχαν κλείσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας μεταξύ 6 και 12 ετών, και τα είχαν πετάξει στο νερό αφαιρώντας τους τη ζωή.

Aρχικά εντοπίστηκε το κορίτσι και λίγα μέτρα πιο κάτω η δεύτερη βαλίτσα με το αγόρι. Η Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κανένα στοιχείο για την ταυτότητα των παιδιών, εκτός από τα ρούχα που φορούσαν. Προσανατολίζεται, όμως, στο ενδεχόμενο συγγένειας, τόσο από τη μικρή απόσταση στην οποία βρέθηκαν πεταμένα τα δύο παιδιά, όσο και από τον ίδιο τρόπο δολοφονίας τους.

Οι αρχές χρησιμοποιούν έναν ηχητικό εντοπιστή αντικειμένων με την ελπίδα να βρεθούν στο βυθό του καναλιού στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ενώ επί ποδός βρίσκονται και δύτες για την περισυλλογή οποιουδήποτε στοιχείου.

Οι κάτοικοι των σπιτιών κοντά στο κανάλι είναι σοκαρισμένοι. «Είναι λυπηρό και άρρωστο αυτό που συνέβη» λέει η Michael Rose. «Πρέπει κανείς να αναρωτηθεί πόσο πέρασαν αυτά τα παιδιά πριν δολοφονηθούν» προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ