Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Γιατί οι σαραντάρες κάνουν σχέση με μικρότερους;





Τι συμβαίνει; Και σε ποιο στρατόπεδο έχεις επιλέξει να σταθείς; Σε εκείνο που κατακρίνει τις γυναίκες που στα σαράντα τους κάνουν σχέση με μικρότερους ή σε εκείνο που λέει: καλά κάνουν;
Είσαι από εκείνες που αρχίζουν τους αφορισμούς ή από εκείνες που πρεσβεύουν ότι ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται τη ζωή του όπως εκείνος θέλει;..
...

Κάπου εδώ, καλό είναι νομίζω να θυμηθούμε, ότι η ελευθερία είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Ε;

Παρόλα αυτά, είναι ένα θέμα που συζητιέται πολύ τον τελευταίο καιρό. Το δρόμο άνοιξε η Ντέμι Μουρ, η Σάρον Στόουν, η Μαράια Κάρεϊ... και πάει λέγοντας.

Από ψυχολογικής πλευράς, τι θα μπορούσαμε να πούμε. Τι “βλέπουν” οι ειδικοί σε αυτές τις σχέσεις;

Φυσικά, απευθυνθήκαμε στην ψυχολόγο μας. Και η Στέλλα Αργυρίου καταγράφει τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν μια γυναίκα 40 ετών -ίσως και παραπάνω- στο να κάνει σχέση με έναν αρκετά μικρότερό της άντρα.

Για Πες... Γιατί;

1. Γιατί ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους
Στην ηλικία των 40 ξεκινάνε τα προ-κλημακτηριακά, όπου οι γυναίκες αρχίζουν λίγο και φρικάρουν. Μπορεί όλο αυτό να τις αγχώσει, να θεωρήσουν ότι χάνουν τη σεξουαλικότητά τους, τη θηλυκότητά τους. Δεν το παίρνουν όλες οι γυναίκες καλά...

2. Γιατί ο γάμος την έχει κουράσει
Συνήθως έχουν περάσει κάποια χρόνια γάμου. Το ενδιαφέρον μέσα στο γάμο έχει χαθεί και η γυναίκα έχει ανάγκη από όλο αυτό το φλερτ για να νιώσει σημαντική. Όλο αυτό το κομμάτι ένας μικρότερος άντρας το χειρίζεται καλύτερα από τον άντρας της που “είναι στον κόσμο του”.




tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ