Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΠΟΡΙΑΙ Νο 1


Ο Σύλλογος "ΠΑΤΡΟΤΗΣ"  Βορειου ελλαδος εκφράζει απορίες, ζητά απάντηση:
1ον. Πώς είναι δυνατόν σε όλα σχεδόν τα δικόγραφα (αγωγές ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ) που αφορούν επιμέλεια ανηλίκων παιδιών, να φέρεται ο πατέρας και πρώην σύζυγος, ότι υπήρξε κατά τον έγγαμο βίο "μέθυσος, αλκοολικός, τζογαδόρος, χαρτοπαίχτης, ζαράκιας, μπαρόβιος, βίαιος προς τη σύζυγο και τα παιδιά, βάρβαρος,  βασανιστής, αδιάφορος για την οικογένεια, ανίκανος για την επιμέλεια των παιδιών αίτημα που γίνεται δεκτό κατά 95% από τα Δικαστήρια"!!!
2ον. Πώς  είναι  δυνατόν  σε   όλα  σχεδόν  τα  δικόγραφα,  (αγωγές    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ)
που αφορούν την υποχρέωση διατροφής να παρουσιάζεται ο ίδιος ανίκανος πατέρας,  άριστος των αρίστων!!!, ο μικροαστός Δ.Υ. ή ελεύθερος επαγγελματίας των (1200 ή 700€) να φέρεται ότι παρείχε τα πάντα στην οικογένεια, ιδιαίτερα μαθήματα με δασκάλους - καθηγητές, φροντιστήρια, άθληση παίδων, ιδιωτικά γυμναστήρια, τένις, κολύμβηση, πιάνο, καλοκαιρινές διακοπές στα καλύτερα θέρετρα, ότι δούλευε σε τρεις δουλειές, παίζει στο χρηματιστήριο, έχει περιουσιακά στοιχεία κτήματα  από κληρονομιά, επιδοτήσεις από την Ε.Ε., αποκρύπτοντας από την εφορεία τα εισοδήματά του, παρείχε δε πλούτο στην οικογένειά του σε σημείο που το αναγκαίο θεωρούσαν περιττό (Κ.Καστοριάδης) με μόνο σκοπό την υψηλή διατροφή με ψευδή ή ανύπαρκτα στοιχεία!!! που γίνονται πολλές φορές δεκτά από τα Δικαστήρια!!!!!
Και το ερώτημα προς όλους, ειδικούς ψυχιάτρους και μη, που τίθεται:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ όλες οι αγωγές ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ που αναφέρονται στο ίδιο αίτημα που αφορά επιμέλεια παιδιών και διατροφή να είναι ίδιες!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ κ. κ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ μόνο εσείς μπορείτε να σταματήσετε αυτή την κωμωδία.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ    
E-MAIL: info@patrotis.gr
Ακαδημίας 95 – ΑΘΗΝΑΙ 1ος  όροφος - τηλ. 210-3842003
                              για την βόρεια Ελλάδα τηλ. επ.  6973453207

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ