Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τρία αστρικά battleships κατευθύνονται προς την Γη !!!





Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράβτα, τρία αστρικά battleships αναμένεται να φθάσουν στη γη, το Δεκέμβριο του 2012, χωρίς να είναι γνωστές -φυσικά- οι προθέσεις τους.
Μεταφέρουν γνήσιους Έλληνες, οι οποίοι περιπλανήθηκαν στο σύμπαν 4 χιλιάδες χρόνια. Καθώς η φυλή έχει φθάσει σε βιολογικό αδιέξοδο, θα αντικαταστήσουν όλους εμάς που αποτύχαμε να οδηγήσουμε το έθνος στα πεπρωμένα του. Τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Καρατζαφέρη, Μπουτάρη, Χαρδαβέλλα θα τους ενημερώσει για τα δεινά που επέφερε η κάθοδος των Δωριέων και θα προσπαθήσει να τους πείσει να μην εγκατασταθούν στη γη των Ιώνων.
Η ημερομηνία συμπίπτει, με τις 21/12/2012, που, όπως αναφέρουν κάποιοι μπορεί να έρθει το “τέλος του κόσμου”.
Αποκλείεται να έλθει το τέλος του κόσμου το 2012. Δεν θα.... έχουμε προλάβει ούτε να αποπληρώσουμε το δάνειο προς την τρόικα, ούτε να μειώσουμε το έλλειμμα κάτω από το 3%. Τώρα εξηγούνται τα σενάρια αναδιάρθρωσης…
Με βάση το δημοσίευμα, η NASA, έχει εντοπίσει τα διαστημόπλοια των εξωγήινων, το ένα εκ των οποίων λέγεται ότι έχει μήκος 242 χιλιόμετρα (!), ενώ τα άλλα δύο είναι μικρότερα.

Πόσο μικρότερα δηλαδή; 200 και 150 χιλιόμετρα; Μπας και μεταφέρουν έτοιμους αυτοκινητόδρομους, οι οποίοι τους έχουν ανατεθεί με απευθείας ανάθεση; Ένας τέτοιος δρόμος 242 km, ο οποίος θα υπερίπταται του κανονικού, θα επιτρέπει στον κάτοικο της Στυλίδας να ανεβοκατεβαίνει στην Αθήνα χωρίς διόδια.
Προς το παρόν, βρίσκονται σε τροχιά κοντά στον Πλούτωνα, ενώ υπάρχει ένας παρασκηνιακός “πόλεμος”, για τους λόγους, που δεν έχει γίνει γνωστό στον κόσμο. Όπως τονίζει η Πράβντα, η SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνει την ύπαρξη τους, υπογραμμίζοντας ότι τα battleships θα γίνουν ορατά, μόλις φθάσουν στον πλανήτη Άρη!
Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει έτοιμη την απάντηση: no flags, no troops, no battleships.
Η περαιτέρω τροχιά του θα εξαρτηθεί από το ματς Άρης-ΠΑΟΚ. Με νίκη του δικεφάλου τα battleships θα κινηθούν άμεσα προς τον ασπρόμαυρο γαλαξία ΠΑΟΚ.
Εκτός κι αν θέλουν να μελετήσουν τον homo ΜΚΟ, ο οποίος ανθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και ενδέχεται να μεταλλάξει το DNA της φυλής. Είναι επίσης πιθανόν να είναι έτοιμα τα καζίνο πάνω στα battleships, οπότε κινδυνεύει η διακρατική συνεργασία με το Κατάρ. Ελέγχεται η πληροφορία ότι οι συσσωρευτές των διαστημοπλοίων είναι Siemens. Σε μια τέτοια περίπτωση οι εξωγήινοι θα κληθούν να καταθέσουν στην 65η εξεταστική επί του θέματος και θα τους απαγορευτεί η έξοδος από το ηλιακό μας σύστημα.
Μικρός Οδυσσέας
πηγή είδησης: http://www.liako.gr/anexigito/ufo/902-ufo-earth.html)
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ