Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ



500.000 ευρώ η λεία στην Εθνική Τράπεζα - Έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα και αιφνιδίασαν τους υπαλλήλους χωρίς να έχουν όπλο
Μία από τις μεγαλύτερες σε ποσό ληστείες στην περιοχή της Πάτρας ήταν αυτή που σημειώθηκε στις 2.15 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Κορίνθου και.....
Παπαφλέσσα.
Δύο άτομα αρκετά γεροδεμένα, ο ένας κρατούσε στο χέρι μία βαριοπούλα και ο άλλος μία τσάντα υπολογιστή, έχοντας και οι δύο καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνος εισέβαλαν στην τράπεζα και αφού άνοιξαν με τα χέρια την εξωτερική πόρτα, τη δεύτερη πόρτα, η οποία ήταν κλειδωμένη, την έσπασαν με τη βαριοπούλα.
Στη συνέχεια μπήκαν μέσα, δίχως να κρατούν όπλο, παρά μόνο με τη βαριοπούλα, είπαν στους υπαλλήλους που βρίσκονταν στο εσωτερικό να μην κουνηθεί κανείς.
Εκείνη την ώρα γινόταν καταμέτρηση των χρημάτων από τα ταμεία για να μπουν το χρηματοκιβώτιο (και για αυτό το λόγο και ήταν ανοικτό) και οι δράστες ζήτησαν να βάλουν τις δεσμίδες μέσα στην τσάντα που κρατούσαν.Στη συνέχεια βγήκαν έξω και επιβιβάστηκαν στην δίκυκλη μοτοσικλέτα μαύρου χρώματος με την οποία και είχαν φθάσει στο σημείο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η λεία των δραστών όπως υπολογίζεται αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

NEWSN.WORDPRESS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ