Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Τεμάχισε τη μητέρα του και την έβαλε στο ψυγείο!
Οικογενειακό μακελειό στο Λος Άντζελες

Μια απίστευτη ομολογία έκανε ένας νεαρός άντρας στο Λος Άντζελες. Ο Moise Meraz Espinoza σκότωσε τη μητέρα του, την τεμάχισε και έβαλε το διαμελισμένο της σώμα στο ψυγείο! Ο 19χρονος άντρας απευθύνθηκε στην αστυνομία και παραδέχθηκε από μόνος του το ειδεχθές έγκλημά του.

Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του άντρα και βρήκε στο ψυγείο τόσο κομμάτια από την άτυχη γυναίκα, όσο και αίματα στο μπάνιο, τα οποία αποδεικνύουν ότι στο μέρος αυτό την κομμάτιασε με το πριόνι του. Κοντινοί του συγγενείς μίλησαν για ένα παιδί με προβλήματα και κατάθλιψη, την οποία απέκτησε όταν η κοπέλα του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν τέσσερις μήνες. Ένας συγγενείς του είπε στα μέσα: «Ήξερα ότι είτε θα έκανε κακό στον εαυτό του, είτε σε κάποιον άλλο, αλλά όχι σε αυτήν». Από την άλλη, ο ξάδερφός του δήλωσε ότι ήταν «ασταθής ψυχικά».

Οι γείτονες είχαν μια βδομάδα να δουν τη νεκρή γυναίκα, ενώ από την έρευνα της αστυνομία προκύπτει ότι το σώμα είχε διαμελιστεί καιρό πριν. Ο άντρας έχει να αντιμετωπίσει την κατηγορία του φόνου, ενώ δεν έχει δικαίωμα εγγύησης.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/120272/temahise-ti-mitera-tou-kai-tin-evale-sto-psugeio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ