Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΟΤΗΣ ...βόρειας Ελλάδας


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ!!


Στις 26-2-2011 στην περιοχή Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής πατέρας είχε επικοινωνία  (βάση δικαστικής απόφασης) με τα ανήλικα τέκνα του. Η μητέρα τους συνέστησε να περιμένουν λίγα λεπτά έως ότου τα ετοιμάσει για να του τα παραδώσει.
Μετά από είκοσι λεπτά εμφανίστηκε περιπολικό και συνέλλαβε τον πατέρα με τους δύο μάρτυρες που ήρθαν για συμπαράσταση (τους οδήγησαν στο ΑΤ της Ν. Φιαλαδέλφειας). Η μητέρα είχε κατάθεση μήνυση για μη καταβολή διατροφής. Στο τμήμα αποδείχτηκε ότι ο πατέρας ήταν συνεπής. Για να αφεθεί όμως ελεύθερος έπρεπε να γίνει ανάκληση της μήνυσης διότι ήταν Σάββατο και τα δικαστήρια κλειστά! Η μητέρα δεν απάντησε ποτέ στις τηλεφωνικές κλήσεις αλλά ούτε άνοιξε την πόρτα της οικίας της. Με πρωτοβουλία του διοικητή του αρμοδίου τμήματος ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ο πατέρας αφέθηκε ελέυθερος ύστερα απο 10 ώρες περίπου.Το αποτέλεσμα γνωστό! Άλλη μια επικοινωνία χαμένη και μια απίστευτη ταλαιπωρία ενός πατέρα που ήθελε να δει τα παιδιά του.
Αναμένουμε μετά απο μύνηση του πατέρα για ψευδή καταμύνηση εάν θα θα υπάρξει η ίδια ευαισθησία για αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος της μητέρας;
ΙΔΟΜΕΝ;
αναρτήθηκε απο ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ