Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Κύριοι, ζείτε στον κόσμο σας!



 
Απειλεί ο Υπουργός Μεταφορών Δημ. Ρέππας ότι θα αυξηθεί κι άλλο το κόμιστρο των ΜΜΜ αν δεν σταματήσουν οι “ τσαμπατζήδες”. Έτσι για να καταλάβουμε πόσο ενδιαφέρονται για τον πολίτη!!!

Γιατί κε Ρέππα ο μέχρι εχθές ευσυνείδητος πολίτης πλήρωνε τα εισητήριό του και σήμερα δεν......
πληρώνει; Τί τον οδήγησε να γίνει ο “ τσαμπατζής”; Αυτό είναι το ζητούμενο που πρέπει να εξετάσετε. Γιατί η ανέχεια, η φτώχεια και η συρρίκνωση του εισοδήματός του κάνουν τους πολίτες να ασφυκτιούν και για αυτά φταίτε εσείς και μόνο, και όταν προκλητικά του κάνετε την ζωή ακόμη χειρότερη, θα αντιδράσει! Και να χαίρεται κανείς ότι η αντίδρασή του Έλληνα με όλα αυτά που περνάει είναι ακόμη στο “ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”!

Όσο για τις απειλές, δεν πιάνουν πια! Ο κόσμος σιχάθηκε! Όσο το τραβάτε εσείς το σκοινί τόσο ο κόσμος θα πεισμώνει.

Είναι πλέον σαφές πόσο φοβάται η κυβέρνηση αυτού του είδους τις αντιδράσεις. Έχει βάλει όλους τους καλοπληρωμένους παπαγάλους να απειλούν και να μειώνουν τέτοιου είδους κινήματα. Δείτε τα δελτία και το πώς τα παρουσιάζουν για να καταλάβετε τον πανικό τους.

Κε Ρέππα, κοι υπουργοί ζείτε στον κόσμο σας!!! Αφουγκραστείτε τον λαό για να μην γίνει κι εδώ ότι συμβαίνει στα απολυταρχικά καθεστώτα των αραβικών χωρών. Δεν διαφέρετε πλέον σε τίποτα..

ΥΓ: Σε 30 μέρες, δηλ. 3 Μαρτίου, είναι η τελευταία μέρα που μπορούν να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές με λίστα (ένα μήνα πριν την 3η Απριλίου). Από την επομένη μην ξαφνιαστείτε αν δείτε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο να διαφοροποιούνται, απαλλαγμένοι απ’τον βραχνά της λίστας, αλλά και να σηκώνουν τις μπάρες μαζί με τους “ τσαμπατζήδες”…

http://filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ