Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

«Σε πενήντα χρόνια δεν θα υπάρχουν άντρες»Ο Adam Carolla είναι Αμερικάνος κωμικός, παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών και ηθοποιός. Είναι παρουσιαστής της εκπομπής The Adam Carolla Show.
Το Νοέμβριο του 2010 εξέδωσε το βιβλίο ‘In Fifty Years We'll All Be Chicks’.
- Ένα απόσπασμα από συνέντευξή του στο FoxNews -
Ο Adam Carolla έχει μερικές πολύ τολμηρές απόψεις, όταν πρόκειται για καθετί, από τη θηλυκοποίηση των ανδρών στην Αμερική μέχρι την απαγόρευση των ξηρών καρπών στα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα.
Έχουμε καταφέρει να βρούμε τον άνθρωπο της τηλεόραση και του ραδιοφώνου για να κουβεντιάσουμε για τελευταία διαμάχη του, μια συλλογή από τις σκέψεις του, που περιέχονται μέσα σε ένα νέο βιβλίο: το “In Fifty Years We’ll All Be Chicks” ("Σε πενήντα χρόνια θα είμαστε όλοι γκόμενες").
FOX411: Αλήθεια, τα αγόρια όσο πάνε και κοριτσοφέρνουν;
Adam Carolla: Ε, ναι σίγουρα, ξυρίζουμε το σώμα μας και ψεκαζόμαστε με σπρέι μαυρίσματος και κάνουμε piercings παντού. Κανείς δεν αλλάζει πια τα λάδια του αυτοκινήτου του. Ο Δρ Drew ήρθε αργά ένα βράδυ σε μία εκπομπή του ‘Loveline’ (η ραδιοφωνική εκπομπή που είναι από κοινού παρουσιαστές), και τον ρώτησα ποιο ήταν το πρόβλημα και είπε ότι είχε ένα σκασμένο λάστιχο και έπρεπε να περιμένει για την ‘ΑΑΑ’ (οδική βοήθεια ακρωνύμιο της American Automobile Association). Τον ρώτησα που του έσκασε το λάστιχο και είπε ότι ήταν στο σπίτι. Έτσι κάλεσαε την ΑΑΑ να έρθει να φτιάξει τα ελαστικά του - στο σπίτι του. Αυτό δεν είναι καλό σημάδι.
………………..
FOX411: Και στο βιβλίο σου φαίνεσαι πολύ αναστατωμένος που τα σχολεία απαγορεύουν ορισμένες τροφές ...
Carolla: Το ευκολότερο σάντουιτς να είναι από φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα, ο γιος μου αγαπάει τα σάντουιτς από φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα αλλά δεν του επιτρέπεται να τα φέρει στο νηπιαγωγείο του. Δεν μπορεί να φέρει τίποτα που να μοιάζει με καρύδι, ούτε κάσιους, ούτε αμύγδαλα, ούτε τίποτε και έχετε συνειδητοποιήσει ως γονιός αν το παιδί σας του αρέσει κάτι - και στα παιδιά μου, αρέσουν τα καρύδια --- και είναι υγιεινά και υπάρχουν πολλές πρωτεΐνες σε αυτά και μπορείς να τα βάλεις εύκολα σε μια τσάντα, αυτό είναι ένα δώρο από τον Θεό. Αλλά όταν το βγάζουν εκτός νόμου στα σχολεία, τότε σου περιπλέκουν τη ζωή. Αλλά έχουμε φτιάξει μια κοινωνία όπου ένα παιδί δεν μπορεί να φάει ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα στο σχολείο και δεν το ονομάζω αυτό πρόοδο.
………………..
FOX411: Αλλάζοντας θέμα, είπες πριν ότι δεν πιστεύεις, σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, ότι η Αμερική είναι μια "ρατσιστική χώρα".
Carolla: Λοιπόν, ποτέ δεν πρόκειται ένα θέμα να προχωρήσει εάν υπάρχουν κάποιο άνθρωποι που δεν θέλουν να προχωρήσει. Έτσι, για όσο διάστημα υπάρχει μια ομάδα από τύπους που επωφελούνται από αυτό, ή πιστεύουν ότι κερδίζουν δύναμη και δημοτικότητα από αυτό ή βλάπτουν άλλους ανθρώπους, καλώντας τους «ρατσιστές», δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσει. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να λένε ότι είμαστε ένα ρατσιστικό έθνος, αλλά έχουμε ένα μαύρο πρόεδρο - το πιο ισχυρό πρόσωπο. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην τηλεόραση, η Oprah, είναι μια μαύρη γυναίκα, το δεύτερο πιο ισχυρό αστέρι στην τηλεόραση ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι πιθανώς ο Will Smith, (φώτο 1) και αυτός είναι μαύρος. Ο πλουσιότερος αθλητής στον πλανήτη, τουλάχιστον πριν από το διαζύγιο, είναι ένας μαύρος – ο Tiger Woods (φωτο 2). Και το πιο ακριβοπληρωμένο αστέρι της μουσικής είναι η Beyonce. Σε ποιο σημείο θα πρέπει να σταματήσουμε να αποκαλούμε τους εαυτούς μας «ένα ρατσιστικό έθνος»; Αν είμαστε [ρατσιστές], ε, τότε δεν κάνουμε πολύ καλή δουλειά, έτσι δεν είναι;.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ