Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ή αλλιώς άντρες γυμνοί στην παραλία ΙΔΡΥΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ




Ανακοίνωση: Αναζητούμε σπόνσορα και χορηγό για την προεκλογική μας εκστρατεία!!!

Μερικές μόνο από τις προτάσεις μας είναι οι εξής …οι οποίες θα συμπληρώνονται ανά τακτά διαστήματα …και με την δική σας συμμετοχή!!!

Α) Η κυβέρνηση μας θα είναι ολιγομελή όχι παραπάνω από 6 άτομα (υπουργοί).με βασικό μισθό 400 ευρώ, χωρίς κανένα άλλο πρόσθετο επίδομα η κομπιναδόρο μπόνους.
Β) Νομοπαρασκευαστική μας επιτροπή θα είναι οι φοιτητές της νομικής των πανεπιστήμιων της χώρας μας, όπου σε συνεργασία με τους καθηγητές τους θα καταθέτουν προς ψήφιση όλα τα προτεινόμενα νομοσχέδια!!

Γ) Η ψήφιση και έγκριση των νομοσχεδίων θα γίνεται από τους έλληνες πολίτες, ύστερα από διαδικτυακή ψηφοφορία (αφού θα τους έχει χορηγηθεί προσωπικός ατομικός κωδικός)

Δ) Για εθνικό μας νόμισμα προτείνουμε το «χρυσό γρόσι» το οποίο θα είναι στολισμένο με μικρά μπριγιάντια και η άξια του θα ισούται με πολλές χιλιάδες ευρώ!! Η ισοτιμία έναντι του ευρώ, θα γίνει ύστερα από την κατάθεση και εκτίμηση των κοσμημάτων των χωρισμένων ελλήνων πολιτών, που προέρχονται από αποτυχημένους γάμους και διάλυση αρραβώνων καθότι αντιπροσωπεύουν θυμό, μίσος  και είναι άχρηστα!!!

Ε) Θα παραχωρήσουμε όλες τις εκτάσεις του ελληνικού δημοσίου δωρεάν και όχι την κυριότητα σε όσους έλληνες πολίτες θα εκδηλώσουν την επιθυμία να στήσουν την δική τους επιχείρηση ή να εκμεταλλευτούν την γη!!


ΣΤ) Ο κάθε έλληνας πολίτης θα μπορεί να κτίζει ελεύθερα, εάν διαθέτει οικόπεδο σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας,  νόμιμα και όχι παράνομα αφού θα έχει πρώτα υλοποιηθεί και εκπονηθεί σχέδιο πόλεως στην περιοχή του από φοιτητές του πολυτεχνείου (και πάντα σε συνεργασία με τους καθηγητές τους) και όχι σε περισσότερο από δυο μήνες. Η τήρηση των κανονισμών θα είναι αυστηρή και ο έλληνας πολίτης θα πρέπει να τους εφαρμόζει πιστά.


Ζ) Δεν θα προσλαμβάνεται σε οποιαδήποτε εργασία αλλοδαπός εάν υπάρχει έλληνας άνεργος πολίτης με την ίδια ειδικότητα!!!
Η) Ο Φ.Π.Α θα είναι μόνο 3% σε κάθε υπηρεσία και προϊόν, έτσι ώστε να είναι μικρή η επιβάρυνση στους έλληνες καταναλωτές και να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή , αφού όποιος τολμήσει να κόψει μειωμένο τιμολόγιο για να ωφεληθεί, εναντίον του κοινωνικού κράτους  θα δημεύεται αυτόματα η περιουσία του, καθώς και όλων των συγγενών Α βαθμού!!
Θ) Όλα τα ξερονήσια υπό την επίβλεψη του πολυτεχνείου θα γίνουν τουριστικά θέρετρα και θα αξιοποιηθούν από τους φυλακισμένους τροφίμους, οι όποιοι θα δουλεύουν σε ξερονήσια μεν αλλά μακριά από τα στενάχωρα κελιά τους προσφέροντας κοινωνική εργασία και έργο προς αποσυμφόρηση των ελληνικών φυλακών!!!



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ……………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ