Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ορίστηκε εισαγγελέας αρμόδιος για τα ζώα


Ορίστηκε εισαγγελέας αρμόδιος για τα ζώα
Αρμόδιος εισαγγελέας για την προστασία των ζώων και των αδέσποτων ορίσθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, όπως προβλέπεται από το νομοσχέδιο για την προστασία των ζώων. Σύμφωνα με το skai, με εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας ανατέθηκε η αρμοδιότητα στην εισαγγελέα Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, η οποία θα έχει την εποπτεία περιπτώσεων κακοποίησης, δηλητηριασμού ή βασανισμού ζώων, καθώς και άλλες παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας.
 
 
Για πρώτη φορά …..γίνεται επιτέλους κάτι ουσιαστικό  όπως......   και με την κακοποίηση πολλών ανήλικων παιδιών στη χώρα μας (συνήθως χωρισμένων και διαλυμένων οικογενειών)  .
Είναι σύνηθες το φαινόμενο, μετά από μια καταγγελία κακοποίησης ανήλικου κατά του  γονέα που έχει την επιμέλεια  και ειναι πάντα η μητέρα , ή όταν βλεπουμε βρέφη να μεγαλώνουν  μέσα στις φυλακες και άλλα πολλά, ο-η εισαγγελέας αλλά και όλες οι υπηρεσίες προστασίας τύπου …. Κ.Ε.Σ.Α.Θ.Ε.Α πνίγονται εάν πίνουν καφέ …..και τους ενοχλήσεις……και πιθανόν να τους δώσεις το κίνητρο για να ενεργήσουν εναντίον της προστασίας..... ακόμη και της κακής  μητρότητας!!!!!
Τα στοιχεία που έχουμε, είναι στη διάθεση  κάθε Έντιμου εισαγγελέα για να κάνει την έρευνα του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ