Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ




ΝΤΡΟΠΗ!!
         
                             ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ

        Μάθαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι μια εκ των μητέρων που συνελήφθη, για τη μεγάλη κομπίνα στο Ι.Κ.Α Καλλιθέας, με  τη κατηγορία της διασπάθισης των χρημάτων των ασφαλισμένων, στήνοντας την κομπίνα επί πολλά έτη, το έκανε είπε, γιατί δεν είχε εμπιστοσύνη στην εκάστοτε πολιτική ηγεσία, η οποία θα έπρεπε να εξασφαλίσει σε μια φυσιολογική κοινωνία το μέλλον των παιδιών της. Άρπαξε λοιπόν αυτή η μητέρα, όχι προς ίδιο όφελος, αλλά για να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της με αυτά τα χρήματα.






       Βάση το άρθρο 21 του συντάγματος,  η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προασπίζει ανήμπορους, παιδιά και μητέρες ( θα έπρεπε να προστατεύονται και οι άντρες πατέρες οι οποίοι πέφτουν υπέρ «βωμών και εστιών» χιλιάδες χρόνια τώρα στα πεδία των μαχών, αλλά τους διέφυγε )  και επειδή η πολιτική εξουσία κατάκλεψε  τους έλληνες πολίτες, δικαιολογημένα η μητέρα αυτή από το άγχος και την ανασφάλειά της για  να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της, κατάκλεψε το ασφαλιστικό ίδρυμα, προς  όφελος  των παιδιών της και της οικογένειά της.

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την άμεση αποφυλάκισή της.





    


                   Καλούμε λοιπόν, την γενική γραμματεία ισότητας των δυο φύλων, του υπουργείου Δικαιοσύνης, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να προστατέψει τις μητέρες, που για το μέλλον των παιδιών τους, κατακλέψαν το δημόσιο και να τους  παραχωρήσουν  δωρεάν την καλύτερη δυνατή νομική προστασία (βλέπε Εθνικό πρόγραμμα για την ουσιαστική ισότητα των δυο φύλων 2010-2013 σελ. 12 http://www.isotita.gr/var/uploads/HOME%20PAGE/ETHNIKO%20PROGRAMMA_MAY-2011.pdf) για την συγκινητική τους αυτή ενέργεια!!! 
     Καταδικάζουμε τους άντρες συζύγους, που μετά από προτροπή των δικηγόρων τους, έκαναν το κορόιδο ότι δεν ξέρουν τίποτα, ρίχνοντας  τις ευθύνες στις  συζύγους τους, οι οποίες θυσιάστηκαν  για το μέλλον της οικογένειας!!!!!


 
        




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ