Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ή αλλιώς άντρες γυμνοί στην παραλία ΙΔΡΥΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ (προτάσεις νο 2) 

Προτάσεις Νο 2

Α)ΟΙ Δικαστές θα σταματήσουν να μονοπωλούν τις δίκες και  ο μισθός τους θα ισούται  με αυτόν των δημοσίων υπάλληλων!!! Θα συγκροτήσουμε  το Σώμα των ένορκων, την λεγομένη «Η Γερουσία» 


η οποία θα αποτελείται από  τμήματα 30 ελλήνων πολιτών,  ηλικίας από 60 ετών και άνω (οπότε και θα έχουν συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια), και θα εκλέγονται διά ηλεκτρονικού κλήρου με μοναδικό κριτήριο να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και να μην έχουν κατηγορηθεί ποτέ ότι έχουν φερθεί με βία κατά ανηλίκου κάτω των 14 ετών . Η εκλογή στη Γερουσία θα θεωρείται  μεγάλη τιμή και θα αμοίβεται αντίστοιχα!! Σε γενικές γραμμές θα είναι ένα σώμα υπεύθυνο για την ελληνική δικαιοσύνη  και δε θα  ελέγχετε  από κανέναν για τις αποφάσεις του. Επίσης η Γερουσία θα αποτελεί την ανώτατη δικαστική αρχή, η οποία θα δικάζει τις ποινικές υποθέσεις, έχοντας τη δυνατότητα να επιβάλλει τη θανατική ποινή ή την απώλεια των πολιτικών δικαιωμάτων του ατόμου. Η Γερουσία θα μπορεί ακόμη  να ασκεί κρητική στους βουλευτές, υπουργούς και θα έχει την δυνατότητα να τους παύει από το αξίωμα τους.
Με τον τρόπο αυτό θα εξαλείψουμε το φαινόμενο της διαφθοράς των πολιτικών και της ατιμωρησίας των επιόρκων και δικαστών.


Β)  Για την σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και πειραματικά, τα πρώτα 10 έτη, κάθε έλληνας πολίτης που θα συγκεντρώνει αποδείξεις λιανικής αγοράς με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, θα απαλλάσσεται του φόρου απο ποσό της διπλάσιας αξίας από τον τζίρο που έκανε.

με τον ελληνικό αυτό τρόπο  στοχεύουμε στην αύξηση της παραγωγής, δημιουργεία νέων θέσεων εργασίας, την σταθερότητα αλλά και την επιστροφή της ποιότητας στην ζωή μας!!!


Γ) θα πάρουμε Μέτρα επανόρθωσης την λεγόμενη Σεισάχθεια  (ο όρος είναι σύνθετος από τα αρχαία ελληνικά, από το "σείω" (ταρακουνώ) + "άχθος" (βάρος, χρέος). Ουσιαστικά σημαίνει την "αποτίναξη των βαρών".) και θα αφαιρέσουμε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες,  προς το δημόσιο αλλά και τις τράπεζες για να μπορέσει με αυτό τον τρόπο να έρθει η ευμάρεια,  θα δημιουργήσουμε ανάπτυξη, θα επαναφέρουμε το  χαμόγελο και θα απομακρύνουμε τον μαρασμό και την κατήφεια. 


Δ) Θα απαγορευθεί η εισαγωγή αγροτικών προϊόντων απο άλλες χώρες ή μέλη κράτη της Ε.Ο.Κ. (και έχουμε Το οντολογικό επιχείρημα που είναι  ο λογικός συλλογισμός που ανήκει στα a priori) οτι την δύσκολη στιγμή μας γύρισαν την πλάτη προς δικό τους οικονομικό ώφελος) εάν υπάρχει αυτάρκεια των αντίστοιχων ελληνικών και με την ενέργεια αυτή θα ξαναδώσουμε τελος στην απαξίωση της ελληνικής γης και θα της επανεφέρουμε  την χαμένη της..... αξιοπρέπεια!!!

 


Θα επανέλθουμε.....και ακόμα αναζητούμε χορηγό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ