Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ! Μητέρα βίαζε την κόρη της για να την εκπαιδεύσει σεξουαλικά.....Μητέρα βίαζε την ανήλικη κόρη της για να την εκπαιδεύσει σεξουαλικά.
Ακόμα και οι πιο έμπειροι ψυχίατροι σήκωσαν τα χέρια ψηλά με την 37χρονη από την Αυστραλία, η οποία....
βίαζε την 11χρονη κόρη της και έστελνε τα βιντεάκια στον σύντροφο της, για να....
«φτιάχνεται»!!! Το δικαστήριο έμεινε άφωνο με την σοκαριστική κατάθεση του πατέρα της μικρής, ο οποίος ζει χωριστά από την μητέρα της.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο η 37χρονη, ξεκίνησε μια σχέση μέσω ίντερνετ με έναν άντρα που ζει στη Μελβούρνη και απέκτησε εμμονή με το σεξ. Κάθε μέρα έστελνε ο ένας στον άλλον βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία η ίδια έδειχνε και στην 11χρονη κόρη της.

Όταν η ανυποψίαστη μικρή άρχισε να εκφράζει τις απορίες της για αυτά που έβλεπε στο βίντεο η μητέρα αποφάσισε να της δείξει στην πράξη τι σημαίνει!

Τα σοκαριστικά βιντεάκια έστελνε η ίδια στον σύντροφο της. Όταν ο πατέρας ενημερώθηκε τι συμβαίνει έμεινε άφωνος και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο δράμα του παιδιού.

Τελικά, η μητέρα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Η πρωτόγνωρη υπόθεση κακοποίησης έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.


http://sarotiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_6974.html
Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_4779.html#ixzz1jA9BaXuo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ