Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Βίντεο σοκ! Δικαστής δέρνει αλύπητα τη ανήλικη κόρη του

Βίντεο σοκ! Δικαστής δέρνει αλύπητα τη ανήλικη κόρη του


Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο και παρουσιάζει ένα άνδρα και μια γυναίκα στο Τέξας, να χτυπούν χωρίς έλεος ένα ανήλικο κορίτσι με δερμάτινη ζώνη.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν κατ’ αρχήν την αυθεντικότητα του βίντεο και το αν ο άνδρας που φαίνεται σε αυτό είναι ένας τοπικός δικαστής, όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής Tim Jayroe. Το κορίτσι ξυλοκοπείται άγρια, ενώ δέχεται και λεκτική βία από τους γονείς του, οι οποίοι δεν πτοούνται καθόλου από τις κραυγές πόνου και αγωνίας που βγάζει.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο το νεαρό κορίτσι πάσχει από ataxic εγκεφαλική παράλυση και τιμωρείται επειδή χρησιμοποίησε το Ίντερνετ για να κατεβάσει μουσική και παιχνίδια με «μη νόμιμο τρόπο»! Φυσικά το βίντεο αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τον κόσμο να γράφει στο διαδίκτυο ότι «αυτός ο άντρας είναι ένα τέρας και πρέπει να μπει στη φυλακή. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει».

Ένας άλλος αναφέρει: «Αυτοί οι γονείς δε θα έπρεπε να υπάρχουν καν. Δεν αξίζει να αναπνέουν τον αέρα μας και δεν πρέπει να ζουν. Ελπίζω να σαπίσουν στην κόλαση». «Ο δικαστής William Adams πρέπει να απομακρυνθεί από το δικαστικό σώμα από τη στιγμή που είναι τέτοιος γονιός. Υπογραφή, Hillary Adams, η κόρη του» γράφει σε ένα σχόλιο στην περιγραφή του βίντεο.

Το ίδιο άτομο συνεχίζει παρακάτω, υπερασπιζόμενο τη γυναίκα που φαίνεται επίσης να κακοποιεί το κορίτσι: «Η γυναίκα του δικαστή έχει υποστεί και η ίδια συναισθηματική κακοποίηση και έχει υποστεί χειραγώγηση για να προβαίνει σε αυτές τις πράξεις και δεν θα έπρεπε να κατηγορηθεί για το περιεχόμενο του βίντεο που έχει τραβηχτεί το 2004».

Ο τηλεοπτικός σταθμός KRIS-TV μίλησε με την Hillary Adams, η οποία είπε ότι στο συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν 16 χρονών. «Είχε ξανασυμβεί και κάθε φορά ήταν χειρότερα. Έστησα την κάμερα και τράβηξα την σκηνή» είπε η ίδια. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε πολλά χρόνια, αλλά πρόσφατα πήρε την απόφαση να ανεβάσει αυτό το βίντεο.



Από την πλευρά του ο δικαστής Adams μίλησε με το σταθμό και ισχυρίστηκε ότι «το ξύλο δεν ήταν τόσο πολύ όσο φαίνεται» και πως κατά τον δικαστικό έλεγχο θα βγουν άλλα πράγματα στην επιφάνεια.
 http://www.madata.gr/epikairotita/world/145845.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ