Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτα Σε Βλέπω σα Σπέρμα και μετά σε Βλέπω σαν Χρήμα…ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ (περιοδικό mommy)



ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
Πρώτα Σε Βλέπω σα Σπέρμα   και μετά  σε Βλέπω σαν Χρήμα…...(είναι συνήθες το φαινόμενο οι σημερινές γυναίκες, να κάνουν την επιλογή σπέρματος μέσω των ερωτικών τους συντρόφων και κατόπιν να επιλέγουν να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά εγκαταλείποντας τον δότη, ζητώντας υπέρογκες διατροφες έχοντας την προστασία του κράτους, αφού οι δικαστικοί λειτουργοί κατά παράβαση νομοθετούν μέσω της νομολογίας και ερμηνεύουν τους νόμους του οικογενειακού δικαίου κατα το δοκούν ).  Δεν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε αλλα να διαφημήσουμε….. το αρνητικό φεμινηστικό και μητριαρχικό άρθρο του εν λόγο περιοδικού «δεν θέλω τον μπαμπά… μόνο την μαμά» που προβάλονταν όλο τον προηγούμενο μήνα (αναδεικνύωντας την κακή πλευρά της μητρότρητας) στη τηλεόραση και ειδικά την ώρα της παιδικής τηλεθέασης, δηλαδή το πρωί και ανάμεσα στα παιδικά προγράμματα μεταξύ 9π.μ. με 11π.μ. αφού ως γνωστό  «Η δύναμη της σκέψης είναι το κλειδί στη δημιουργία της πραγματικότητάς σας».
 Συμφωνα με τη αποψη της ερευνητριας Tania Kotsos: « Χρησιμοποιήστε τη Δύναμη της Σκέψης για να αλλάξετε τη ζωή σας: Ο υποσυνείδητος Νους σας είναι η αποθήκη των βαθιών πεποιθήσεων και των προγραμμάτων σας. Για να αλλάξετε τις περιστάσεις σας και να προσελκύσετε αυτά που επιθυμείτε, πρέπει να μάθετε να προγραμματίζετε και να επαναπρογραμματίζετε τον υποσυνείδητο Νου σας. Δεδομένου ότι το Νους σας είναι ένα με τον παντοδύναμο Οικουμενικό Νου, το δυναμικό της δύναμης του υποσυνείδητου μυαλού σας είναι επίσης απεριόριστο. Ο αποτελεσματικότερος και πρακτικός τρόπος να προγραμματιστεί το υποσυνείδητο μυαλό σας για επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας είναι να μάθει την απλή διαδικασία της Δημιουργικής Απεικόνισης. Είναι η τεχνική που ελλοχεύει τη δημιουργία της πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας τη Δύναμη της Σκέψης για να φανταστείτε συνειδητά, να δημιουργήσετε και να προσελκύσετε αυτά που επιθυμείτε. Η φαντασία σας είναι η μηχανή των σκέψεών σας. Μετατρέπει τη Δύναμη της Σκέψης σας σε νοητικές εικόνες.

 ο νοών νοείτω¨:
(νοώ [noó] -ούμαι Ρ10.9 (συνήθ. παθ., στο γ' πρόσ.) : α.γίνεται νοητό, μπορεί κανείς να καταλάβει κτ.: Δε νοείται πολιτισμένο κράτος χωρίς οργά νω ση της δημόσιας υγείας. (λόγ. έκφρ.) οίκοθεν* νοείται. ο νοών* νοείτω. β. εννοείται: Άφησε να νοηθεί ότι δεν έχει τέτοιες προθέσεις. Ως έγγραφο νοείται…, θεωρείται. (έκφρ.) ο καλώς / κακώς νοούμενος, ο (μη) ορθός, ο (μη) γνήσιος: Tο κακώς νοούμενο συμφέρον. || (ως ουσ.) το νοούμενο: (γραμμ.) σχήμα κατά το νοούμενο, σχήμα λόγου κατά το οποίο η σύνταξη δεν ακολουθεί το γραμματικό τύπο των λέξεων αλλά το νόημα, π.χ. «ο κόσμος χτίζει εκκλησιές».
[λόγ. < αρχ. νοῶ (ουσ.: ελνστ. νοούμενον `έννοια΄, μπε. του νοῶ)]

νοών ο [noón] Ο (βλ. Ε12β) : μόνο στη λόγια έκφραση ο ~ νοείτω, όποιος έχει μυαλό και καταλαβαίνει, ας καταλάβει αυτά που λέω, συνήθ. όταν υπαινίσσεται κάποιος ότι ο συνομιλητής του οφείλει να καταλάβει.
[λόγ. < αρχ. νοῶν, μεε. του νοῶ])
και καταγγέλουμε για άλλη μια φορά την ευαίσθητη.....

 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ….που σε θέματα όπως οι μπάμιες ..."  προσέφυγε στο ΕΣΡ ζητώντας να αποσυρθεί άμεσα αυτό το σποτ επειδή «απογυμνώνει τη γυναίκα από την ανθρώπινη αξία της, εξισώνοντάς τη με αντικείμενο και εμπόρευμα...» Σύμφωνα με την ίδια έγγραφη καταγγελία, οι απόψεις που προβάλλονται «αναπαράγουν σεξιστικές στερεότυπες αντιλήψεις ως προς τους ρόλους, την αξία και τις ικανότητες γυναικών και ανδρών».
http://antres-gumnoi.blogspot.com/
Σημείωση: δεν σταθήκαμε στο περιεχόμενο του άθρου (διοτι το θεωρούμε ασήμαντο)...αλλά στα μηνύματα που μεταδίδει.......!!!!! ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...Στο μέλλον να επιλέγονται από ειδική επιτροπή οι γονείς που θα τεκνοποιήσουν, διότι δεν μπορεί η κάθε α-νόητη ή και ο κάθε α-νόητος να γίνεται γονιός εαν δεν είναι αξιος, αφού τα παιδιά θα πρέπει να είναι ευτυχισμένα και να ζήσουν....σαν παιδιά και οχι σαν αντικείμενα εκμετάλευσης!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ