Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

20χρονη σκλάβα στη Γερμανία


image
Αυξάνονται τα περιστατικά γυναικείας κακοποίησης

Ως δούλα αλλά και αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης φαίνεται πως κρατούσαν πατέρας, μητέρα και γιος μια εικοσάχρονη κοπέλα στην νοτιοδυτική πόλη Χασμερσέιμ της Γερμανίας.

Η γερμανική αστυνομία προέβη στη σύλληψη των τριών μελών της οικογένειας, μετά από την απόδραση της νεαρής γυναίκας από ανοιχτό παράθυρο, την ώρα που δεν την επιτηρούσε κανείς.

Μάλιστα, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο πατέρας ήταν ένοπλος, γι’ αυτό και στην επιχείρηση πήρε μέρος ειδική μονάδα της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας της πόλης Μόσμπαχ, κατά την αιχμαλωσία της, το θύμα κακοποιείτο συστηματικά, ενώ ο πατέρας την κακοποιούσε σεξουαλικά. Ακόμη, δεχόταν απειλές, εξαναγκαζόταν να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και επανειλημμένα έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού.

Εξάλλου, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Εθνική Φοιτητική Ένωση της Αυστραλίας, μια στις έξι φοιτήτριες στην Αυστραλία δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού και μια στις δύο σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Κόρτνεϊ Σλόαν, μια από τις υπευθύνους της ένωσης, μιλώντας στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, δήλωσε ότι «το επίπεδο βίας εναντίον των γυναικών είναι ανεπίτρεπτο».

Σύμφωνα με την έρευνα, το 67% των φοιτητριών δήλωσαν πως έχουν βιώσει την εμπειρία μιας σεξουαλικής επαφής χωρίς την συγκατάθεσή τους, ενώ το 31% δεν ήταν σε θέση να συγκατατεθούν.

Δυστυχώς, αν και θεωρείται αναμενόμενο από τις Αρχές, μόλις το 2% των περιστατικών καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

http://www.palmografos.com/permalink/10157.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ